TLOU II bude nejdelší hrou od Naughty Dog
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TLOU II bude nejdelší hrou od Naughty Dog

TLOU II bude nejdelší hrou od Naughty Dog

Marek Selinger

Marek Selinger

25. 9. 2019 09:57 15
Reklama

Druhé The Last of Us bylo již před včerejším trailerem a uvedením data vydání zasazeného na konec února jednou z nejočekávanějších her posledního roku této generace konzolí. Naší zvědavost včerejší ukázka ještě přiživila, přičemž věříme, že i mezi vámi se najde spousta fanoušků, kteří se pokračování příběhu Ellie a Joela nemůžou dočkat.

Nicméně jen trailerem to neskončilo, o The Last of Us Part II se pro oficiální PlayStation Blog rozpovídal i šéf celého vývoje a jedna z hlavních tváří studia Naughty Dog Neil Druckmann, jenž měl na povel i první díl. „Práce na druhém The Last of Us započaly již před více než pěti lety,“ vykopává celé povídání představitel studia, které má na kontě i mj. sérii Uncharted. Taktéž potvrzuje, že si jsou naprosto vědomi toho, jak si fanoušci zamilovali ústřední dvojici. „I proto se celou hrou bude jako červená nit vinout otázka ‚Jak daleko jste ochotni zajít, abyste vymohli spravedlnost pro ty, které milujete?‘. Jedná se o silně emotivní příběh, jenž těží ze světa, který jsme vybudovali,“ vypráví Druckmann.

Ten navíc dodává, že jejich novinka bude nejambicióznější a nejdelší hrou, kterou kdy vyvíjeli. Což znamená, že i s vědomím toho, jak dlouhý byl první díl, případně poslední číslované Uncharted, je jasné, že nás nečeká žádná jednohubka. Kromě toho již bylo potvrzené, že titul dorazí na dvou Blu-ray discích.

A co vy, jak se vám The Last of Us Part II zamlouvá? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama