Novinky o betě či exkluzivitě COD:MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinky o betě či exkluzivitě COD:MW

Novinky o betě či exkluzivitě COD:MW

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 9. 2019 12:50 3
Reklama

V uplynulých dvou týdnech probíhalo beta testování nového Call of Duty: Modern Warfare, které si Activision velmi pochvaluje. Dle společnosti šlo o největší betu, jakou kdy franšíza zažila. Nové Call of Duty si v jednu chvíli zapnulo nejvíce hráčů, dohromady jej hrálo nejvíce hráč a taktéž se nahrálo nejvíce hodin v historii těchto beta testování.

V rámci zprávy jsme se také dozvěděli to, že některé multiplayerové módy budou podporovat i 100 hráčů v jednu chvíli, což je pro Call of Duty obrovská novinka a nejspíše se bude jednat o mód Ground War, který jsme si taktéž mohli vyzkoušet v rámci bety.

Ne všechny novinky jsou ale dobré, tedy alespoň pro část hráčů. V rámci včerejšího State of Play jsme se totiž dozvěděli, že v rámci spolupráce Sony a Infinity Ward se hráči na PS4 dočkají exkluzivního módu, a to Survival. Ten se objevil už v Modern Warfare 3 a byl celkem populární. Hráči samozřejmě nejsou s tímto rozhodnutím spokojeni, k situaci se ale vyjádřil Taylor Kurosaki, který tvrdí, že Survival je pouze 1% hry, a z jeho vyjádření je právě toto daň za to, že jinak všechen dodatečný obsah se bude vydávat na všechny platformy stejně. Například předchozí díl Black Ops 4 vydával nové updaty dříve pro hráče na PlayStationu, než pro ty na ostatních platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama