2K se chlubí úspěchem Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 2K se chlubí úspěchem Borderlands 3

2K se chlubí úspěchem Borderlands 3

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 9. 2019 15:37 5
Reklama

Borderlands 3 včera oslavily deset dní na trhu a vydavatelství 2K Games se už stačilo pochlubit prodejními úspěchy. Ty jsou ostatně značné a stačily už překonat několik rekordů, a to jak v rámci značky, tak i v rámci samotného vydavatele.

Během prvních pěti dnů si hru pořídilo o 50 procent více hráčů, než tomu bylo v případě druhého dílu, čímž se hra stala nejrychleji prodávanou hrou 2K Games a také nejprodávanějším titulem na PC v rámci pětidenního intervalu. Během pěti dní se prodalo přes pět milionů kusů, díky čemuž titul vydělal přes miliardu dolarů v čistých příjmech, čímž se dostal na druhé místo v historii 2K Games

70 procent prodejů proběhlo digitálně, jedná se o hru s největším počtem předobjednávek v historii 2K Games a zlomila i předobjednávkový rekord na Epic Game Store. Na Twitchi už stihla vygenerovat více než 14 milionů hodin sledování, což je více než polovina toho, co se Borderlands 2 podařilo dosáhnout za svůj sedmiletý životní cyklus.

Borderlands 3 a jejich úspěch jsou dle slov ředitele 2K Games Davida Ismailera výsledkem tvrdé práce a dlouhotrvajícího partnerství mezi vývojáři z Gearboxu a 2K. Ismailer ale děkuje i komunitě, jejíž vášeň pro tuto značku tyto úspěchy umožnila. Hra si v naší recenzi odnesla hodnocení 4 z 5, a přestože David kritizuje jistou neschopnost značky překonat svůj vlastní stín, stále chválí její zábavnost. Jak se líbí vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama