V listopadu vyjde Terminator: Resistance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V listopadu vyjde Terminator: Resistance

V listopadu vyjde Terminator: Resistance

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 9. 2019 06:25 15
Reklama

Boj proti systému Skynet pravděpodobně nikdy neskončí. Začátkem listopadu se ve snímku Terminator: Dark Fate vrátí Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton, aby navázali na druhý díl filmové série, tedy na Judgment Day. O to samé se bude snažit také nově oznámená singleplayerová střílečka - Terminator: Resistance.

Její děj by se měl odehrávat 31 let po událostech Judgment Day. Hrdinou bude dosud neznámý odbojář Jacob Rivers. Mladý voják brzy zjistí, že ho Skynet označil k likvidaci. Terminátoři si tedy jdou pro jeho život. Úkolem hráče je v první řadě přežít a následně se pokusit zachránit lidstvo v boji proti strojům.

Hra slibuje ikonické nepřátele, chybět nebude notoricky známý model T-800. Představí se ale i dosud neviděné mašiny na mrtvoly. Na ně lze použít bohatý arzenál účinných zbraní, komu se nebude chtít střílet, může se zkusit kolem strojů potichu proplížit, případně je hacknout. Ve hře lze také sbírat všelijaký bordel a vyrábět z něj užitečné věci. K dispozici bude hlavní dějová linka i řada vedlejších misí.

Hru produkuje polské studio Teyon, které se doposud věnovalo především tvorbě mobilních her. Krom toho má v portfoliu titul Rambo: The Video Game. S ním bohužel příliš velký dojem neudělalo. Zda bude Terminator: Resistance lepší, se dozvíme již 15. listopadu. Hra vychází na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama