Trailery připomínají hru na motivy Narcos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailery připomínají hru na motivy Narcos

Trailery připomínají hru na motivy Narcos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 9. 2019 09:18
Reklama

Seriál Narcos z produkce Netflixu je obecně považován za povedené dílo mapující nechvalně proslulou kariéru drogového magnáta Pabla Escobara. Na popularitu seriálu chce navázat vydavatelství Curve Digital.

Ve spolupráci se studiem Kuju totiž vytváří titul Narcos: Rise of the Cartels. Jde o akční tahovou strategii, o níž se mluví už od března loňského roku. V listopadu byl pak uvolněn první teaser, jehož prostřednictvím americké vydavatelství oznámilo, že by novinka měla vyjít ve třetím kvartálu letošního roku.

Čerstvá tisková zpráva přinesla hned dva trailery, v nichž jsou představeni účastníci celého dění. Hra je totiž postavena na konfliktu dvou stan. Zda se zařadíte mezi agenty DEA, nebo na stranu kartelu, to už je na vás.

Aby nešlo pouze o další tahovou strategii, snaží se autoři vnést do žánru nějaké ty novinky. Například jednotky na obou stranách se budou pohybovat simultánně. Tato skutečnost zřejmě donutí hráče neustále přehodnocovat naplánovaný postup. V kritických momentech navíc budou mít hráči možnost ovládat konkrétní postavu v pohledu z třetí osoby. Tato situace je patrná v traileru.

Narcos: Rise of the Cartels vyjde nejprve digitálně na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, fyzické kopie budou k dispozici s malým zpožděním. Konkrétní datum vydání zatím není stanoveno, v plánu je ale stihnout závěr letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama