Luigi’s Mansion 3 obdrží placená DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Luigi’s Mansion 3 obdrží placená DLC

Luigi’s Mansion 3 obdrží placená DLC

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 9. 2019 10:32 3
Reklama

Luigi se koncem října chystá navštívit Last Resort Hotel. Ne snad že by si zakoupil wellness pobyt, na masáže a popíjení rozhodně nebude čas. Do hotelu jede čistě pracovně. Zbývá už jen zabalit Poltergust G-00.

Třetí díl Luigi’s Mansion nabídne mimo jiné multiplayerové režimy. Novinkou je ScreamPark, v němž se proti sobě postaví dva týmy. V prvním se hraje za Luigiho, ve druhém za jeho zelený klon, tedy Gooigiho. Dohromady lze spojit čtyři Switche, po odejmutí Joy-Conů se tedy může zapojit až osm hráčů. Ve dvou týmech pak proti sobě soupeří v různých disciplínách.

Vrátí se také kooperativní ScareScraper známý z předchozího dílu. V něm mohou hráči naopak spolupracovat. Jejich úkolem je vymýtit duchy v jednotlivých patrech, než uběhne časový limit. Maximální počet hráčů by měl být stejný, jako v režimu ScreamPark.

O výše zmíněných režimech jsme však už nějaký čas věděli. Co je tedy nového? Na oficiálních stránkách Nintenda se objevila informace, že se chystají placená DLC. „V Luigi’s Mansion 3 se v budoucnu objeví placená DLC, přidají nový obsah do multiplayerových režimů ScareScraper a ScreamPark.”

Co konkrétně bude možné do hry přikoupit, to zatím není známo. Nezbývá, než se nechat překvapit. Luigi’s Mansion 3 vychází 31. října na konzoli Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama