Apex Legends se rozšíří o postavu Crypta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends se rozšíří o postavu Crypta

Apex Legends se rozšíří o postavu Crypta

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

20. 9. 2019 09:13
Reklama

Popularita Apex Legends se možná neukázala být natolik neochvějná jako ta jenž náleží Fortnitu, avšak ani to evidentně nebrání Respawnu hru neustále zlepšovat a obohacovat ji o další obsah. S aktuálním oznámením se tak dozvídáme, že do hry přibude další z hratelných postav - Crypto.

Přítomnost mladého hackera není pro pravidelné hráče Apex Legends nejspíše velkou novinkou, neboť mimo letmých náznaků jeho existence bylo možné samotného Crypta vyhledat i na herní mapě. Oficiální popis ho označuje za klidného, vyrovnaného a velice rozvážného, přičemž jeho hlavní zbraní v boji proti ostatním hráčům není hrubá síla, nýbrž dron, který vykoná většinu práce za něj.

Přidání Crypta na sebe navíc nenechá dlouho čekat, neboť bylo taktéž oznámeno, že jeho příchod bude nedílnou součástí třetí sezóny, jejíž začátek dopadá již na první říjnový den. Společně s novou -  v pořadí již 11. postavou - se navíc hráči s příchodem třetí sezóny dočkají i rozšíření zbraňového arsenálu, a to konkrétně o Charge Rifle, tedy zbraň, jenž si do Apexu našla cestu ze světa Titanfallu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama