Rockstar spustil nového herního klienta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar spustil nového herního klienta

Rockstar spustil nového herního klienta

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 9. 2019 05:40 15
Reklama

Ikon na ploše počítače není nikdy dost. Další a další nám pomalu přibývají, přičemž tentokrát je na řadě i samotný mistr na poli otevřených světů - Rockstar. Steam, Origin, Bethesda Launcher a další z početné skupiny aktuálně dostupných klientů se tak rozrůstají o dalšího člena, jímž se stává Rockstar Games Launcher.

Klienta je možné stáhnout již nyní, přičemž jako dodatečná motivace, proč tak učinit, by vám mohl posloužit i dar na uvítanou v podobě GTA: San Andreas. Co se týče nabízených funkcí, ty by měly být poměrně standardní. Dočkáme se tak cloudových savů, pravidelných aktualizací nebo třeba možnosti sledovat novinky o titulech společnosti Rockstar. Nedílnou součástí je ale samozřejmě i obchod, jež je zaměřen na nabídku titulů ze stáje Rockstaru, a to konkrétně za ceny odpovídající částkám, jež jsou k nalezení na Steamu.

Přihlašovací proces je spjat s účtem pro službu Rockstar Social Club, což znamená, že pokud vlastníte GTA V či další nové tituly z portfolia Rockstaru, které přihlášení do Social Clubu vyžadují, nový účet již vytvářet nemusíte. Když už padla zmínka o nabídce her, ta není v tuto chvíli kompletní, a některé tituly tedy v obchodě prozatím nenajdeme. Aktuální nabídka her sestává z titulů uvedených níže, přičemž pokud jsou některé již ve vašem vlastnictví, budou po zapnutí služby automaticky přidány do vaší knihovny, a to bez ohledu na obchod, kde došlo k jejich zakoupení.

  • GTA V
  • Max Payne 3: Complete Edition
  • LA Noire: Complete Edition
  • Bully: Scholarship Edition
  • GTA San Andreas
  • GTA Vice City
  • GTA 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama