League of Legends slaví 10 let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka League of Legends slaví 10 let

League of Legends slaví 10 let

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 9. 2019 16:45 3
Reklama

I když asi velká část z vás spíše odsuzuje takové „mainstream“ hry jako je PUBG, Fortnite či League of Legends, právě poslední jmenovaný je celosvětovým fenoménem. Turnaje v LOLku přitahují statisíce hráčů a okolo hry je opravdu obrovská komunita, která průběhem let stále roste.

Právě tato MOBA hra od studia Riot Games bude brzy slavit 10 let. V rámci této zprávy došlo k velkému oznámení, a to takovému, že LOLko si každý den zapne 8 milionů hráčů. Každý den. To je opravdu neuvěřitelné číslo a jak zmiňují vývojáři, je to více, než součet všech hráčů top 10 her na Steamu. To dělá z LOLka možná největší a nejhranější hru na světě.

Oslavy jsou ještě daleko, 15. října započnou livestreamem, kde bude studio mluvit o minulosti, současnosti i budoucnosti celého League of Legends. Už teď ale víme první věc, kterou si studio připravilo, a to je oficiální encyklopedie o světě League of Legends s názvem League of Legends: Realms of Runeterra. Kniha nabídne přes 250 stránek, a bude k dispozici jak v elektronické, tak fyzické verzi. V době psaní tohoto článku se tato kniha stala 11. nejprodávanější knihou na Amazonu, což opět potvrzuje oblíbenost celé této hry. Hrajete či zkusili jste někdy tuto MOBA hříčku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama