COD beta testování nabídne i 32v32 mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka COD beta testování nabídne i 32v32 mód

COD beta testování nabídne i 32v32 mód

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 9. 2019 09:00 3
Reklama

Máme za sebou první týden beta testování nového Call of Duty: Modern Warfare, které bylo exkluzivně pouze pro hráče na PS4. Zatímco tento víkend se soustředil na tradiční 6v6 mód a kompetitivní 2v2 Gunfight mód, tento víkend se podíváme i na něco, co Call of Duty dlouhá léta nedělalo.

A tím je 32v32 Ground War mód, se kterým bude Infinity Ward experimentovat. Nejspíše se dočkáme i tanků a vozidel, díky čemuž začne Call of Duty zasahovat do území, kterému vévodil Battlefield. Oznámení přišlo díky zprávě přímo ve hře.

„Děkujeme za hraní Call of Duty: Modern Warfare bety! Doufáme, že jste si všechno užili, ale ještě nekončíme. V sobotu 21. září, tedy během druhého víkendu testování, posuneme zážitek z multiplayeru na novou úroveň. Na nové mapě Karst River Quarry si můžete vyzkoušet nový 32v32 mód Ground War“. Pokud si sami chcete nové Call of Duty vyzkoušet, a nemáte hru předobjednanou, otevřené testování proběhne od 21. do 23. září, a to pro všechny platformy. Call of Duty: Modern Warfare vychází 25. října na PC, XONE a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama