Vydání Nioh 2 bude předcházet open beta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Nioh 2 bude předcházet open beta

Vydání Nioh 2 bude předcházet open beta

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 9. 2019 07:50
Reklama

Skuteční mistři meče pěstují své umění prakticky nepřetržitě. Den za dnem, rok za rokem. A protože je práce s meči i hlavní náplní chystaného Nioh 2, dá se tato strategie uplatnit i zde. S jejím praktikováním navíc nebudete muset dlouho otálet, jelikož nás před relativně vzdáleným vydáním čeká ještě otevřená beta.

Svého vnitřního bojovníka tak budete moci vypustit již mezi 1-10. listopadem, přičemž se sluší poznamenat, že se do boje nezapojí každý. Pozváni byli totiž pouze válečníci kráčející cestou Sony, jelikož PlayStation 4 je i nadále jedinou platformou, kde má Nioh 2 vyjít.

Vývojáři z Team Ninja se při příležitosti probíhající akce Tokyo Game Show podělili o informaci, že laťka obtížnosti zůstane i nadále vysoká, přičemž dodali, že si v případě nutnosti budeme moci zavolat na pomoc až dva další spolubojovníky. Současně však dodávají, že čím více hráčů přizvete, tím obtížnější se hra také stane. Ani pomoc ostatních hráčů tak nebude zcela samospasná. Navíc je již i potvrzené, že hra ani tentokrát nenabídne ulehčení v podobě easy modu, což jen dále nasvědčuje tomu, že nás opět čeká opravdová výzva.

Na závěr už tak jen zbývá dodat, že přesné datum vydání Nioh 2 nebylo zatím stanoveno, avšak vývojáři již dříve prozradili, že hra dorazí na PlayStation 4 někdy začátkem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama