Fan remake Dino Crisis ukazuje gameplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fan remake Dino Crisis ukazuje gameplay

Fan remake Dino Crisis ukazuje gameplay

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 9. 2019 11:50 5
Reklama

O fanouškovském pokusu navrátit na výsluní hororový titul z roku 1999, Dino Crisis, jsme vás již před pár měsíci informovali. Tehdy se však hra prezentovala pouze prostřednictvím statických scén, kdežto nyní přichází i ukázka samotného gameplaye.

Po technické stránce je hra poháněna čtvrtou generací Unreal Enginu a ve své finální podobě by měla pokrývat veškerý obsah původní hry. Autoři předělávky z nezávislého studia Arklay's si si vytyčili za cíl zachovat esenci originálu, a jediný rozdíl ke kterému se tak uchýlili, byla změna perspektivy. Na rozdíl od původní hry a jejích spíše statických kamer tak členové Arklay's přichází s řešením ve formě third-person pohledu, jež má hru více přiblížit moderním hráčům.

Co se ostatních aspektů týče, zde by mělo zůstat vše při starém, a hra tak znovu nabídne jak napínavé momenty při honičkách s dinosaury, tak i nervy drásající hororové pasáže. A i když je bezpochyby nesporné, že hra nedisponuje těmi nejkvalitnějšími modely nebo animacemi, potenciál zde stále je. Zda však Capcom coby vlastník značky nakonec tvrdě nezasáhne a veškerá snaha nepřijde vniveč, to je něco, co ukáže až čas.

;

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama