V 1. kole Sazka Fantasy sází Honza proti Slavii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V 1. kole Sazka Fantasy sází Honza proti Slavii

V 1. kole Sazka Fantasy sází Honza proti Slavii

David Plecháček

David Plecháček

15. 9. 2019 17:00
Reklama

Jak jsme již uvedli v této novince, naše redakce se zapojuje do Sazka Fantasy ligy, a to rovnou do Ligy mistrů. Redakční barvy hájí Honza Bors. Fotbalový fanoušek, trochu blázen a hlavně přesvědčený amatérský trenér z gauče. Koneckonců, být trenérem podobného typu je naše oblíbená činnost. K Honzovi se tak můžete připojit a zkusit ho porazit, a to rovnou v prvním kole. Budete mít lepší sestavu než on? Registruj se pod tímto odkazem a ukaž, že jsi lepší!

HONZOVA SESTAVA

V 1. kole Sazka Fantasy sází Honza proti Slavii
i Zdroj: Hrej.cz

Pro první kolo jsem volil klasickou sázku na favority, ale i finanční balanc, abych nedostal procentuální postih. Proto sestava kombinuje hráče Bayernu, který hraje doma proti CZ Bělehrad. Bude to první kolo, Bayern se bude chtít ukázat a jeho ofenzivní síla je ohromná. Tým umí držet balon, hrát rychle i technicky. Jeho obránci jsou konstruktivní a nepředpokládám, že se přes ně Crvena Zvezda prosadí. Proto jsem vsadil na jejich defenzivnější hráče, ačkoliv jak Alaba, tak Kimmich budou hrát spíš v záloze, což zvyšuje šanci, že vstřelí gól. Výhodou je, že ani jeden hráč nestál nějakou šílenou částku, a to včetně brankáře. Navíc věřím v nulu. Gnabry pak doplňuje bavorskou kolonii v mé sestavě, protože se umí prosadit, má formu a bude to přes pomalejší obránce zkoušet.

Samozřejmě je vždy riziko, že se do základní sestavy právě mnou zvolení hráči nevejdou. Riziko, do kterého jdu.

Věřím také doma Chelsea, která s Lampardem vypadá velmi sympaticky a ofenzivně, a to i díky dvěma super talentům – Abrahamovi a Mountovi – na tyhle jména si zvykejme. Oběma věřím, že se mohou prosadit ať už gólem nebo asistencí. Technicky jsou na tom výborně, chtějí dávat góly a mají dostatečnou agresivitu, dravost i drzost. Tuhle dvojici doplňuje distributor skvělých přihrávek za obranu Jorginho. Obranu Valencie dle mého v domácím prostředí tahle trojice přehltí. Očekávám zisk bodů alespoň za gól a asistenci.

Po dvou hráčích má Manchester City. Tahle mašina na moderní fotbal má neskutečně drahé hráče, ale od obou z nich čekám, pokud jim vydrží zdraví, že budou dělat body. Koneckonců DeBruyne je schopný vymyslet několik gólových přihrávek za zápas i sám zakončovat. Sterling hraje zase ve velké pohodě a spolu s Aguerem ukrajinský Sachtar rozemelou na kaši. Pokud nastoupí; víme, jak Guardiola točí sestavou.

Posledním členem mé jedenáctky je Lukaku, který na poslední chvíli přestoupil z United do Interu a čekám od něj góly. Nahypovaná hra Slavie sice předpokládám bude dělat domácím velké problémy, ale nakonec to zvládnou v koncovce a i kdyby vyhráli jen 1:0, vítězný gól vstřelí právě belgický kanonýr.

UKAŽ, ŽE JSI LEPŠÍ

Co si o Honzově výběru myslíte? A jak byste tým postavili vy? Vyzvěte Honzu v jedné z našich HrejCZ part a soutěžte o prize money od Sazky a další ceny. V prvním kole soutěžíme o herní myš Logitech G502 Lightspeed! Přihlásit se můžete zde, a můžete tak dokázat, že každý Čech může být i kvalitním trenérem.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej HrejCZ a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Hrej.cz!

V 1. kole Sazka Fantasy sází Honza proti Slavii
i Zdroj: Hrej.cz

                                     Registrovat se můžeš pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama