Humble Bundle nabízí kolekci Endless Space
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Bundle nabízí kolekci Endless Space

Humble Bundle nabízí kolekci Endless Space

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 9. 2019 10:52
Reklama

Řev motorů a vůně benzínu DiRT Rally ještě ani neodezněla a Humble Bundle už daruje další, ale o nic méně zajímavý titul. V tomto případě se nám však perspektiva značně obměnila, neboť namísto off-roadových závodů a zběsilého křižování krajiny dostáváme do vínku 4X tahovou strategii Endless Space.

Tato vesmírná strategie od vývojářů z Amplitude studios a vydavatelů ze společnosti SEGA spatřila světlo světa již v roce 2012, přičemž o pět let později se dočkala i plnohodnotného pokračování v podobě druhého dílu. Současná nabídka je navíc o to zajímavější, poněvadž její součástí není pouze základní hra, ale i obsáhlé rozšíření Disharmony, které hru rozšířilo o novou frakci, jednotky i mechanismy.

Tvůrci si při vytváření hry kladli na srdce zejména zajištění maximální možnou volnosti při výběru herního stylu, a je tak pouze na vás, zda se rozhodnete kráčet cestou míru a diplomacie, či rozdrtíte nepřátelský odpor nezastavitelnou silou svých vojsk a zdrcující ekonomickou převahou.

Čas na aktivaci hry máte až do 14. září a v případě, že si hru oblíbíte, můžete investovat i do druhého dílu, do nějž zrovna přibyl i nový datadisk Awakening.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama