Chernobylite oznamuje datum Early Accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chernobylite oznamuje datum Early Accessu

Chernobylite oznamuje datum Early Accessu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 9. 2019 19:00
Reklama

Radioaktivní zóna zpustošené Ukrajiny nás pomalu, ale jistě volá, a bylo by tedy navýsost neslušné její pozvání odmítnout. A to obzvláště tehdy, když nám polští vývojáři z The Farm 51 mile oznámili, že od 16. října budeme moci na Steamu vplout do early access verze jejich nejnovějšího počinu Chernobylite.

Pokud se tedy do hry v říjnu pustíte, dostanete možnost prožít nejen hodiny zuřivého boje o vlastní přežití, ale především i více než osm hodin z příběhové kampaně, a to skrze devět misí a dvanáct dalších znovuhratelných úkolů. A jelikož je znovuhratelnost pro tým z Farm 51 klíčová, nabídne hra i vícero rozdílných konců, přičemž vše se má odvíjet od způsobu, jakým budete nelineární kampaní postupovat. Dbejte tedy na každé rozhodnutí.

Následky tragédie v Černobylu jsou totiž i 30 let po jejím propuknutí stále více než živé, a uděláte tak nejlépe, budete-li se mít na pozoru před vším a všemi, jež na své cestě potkáte. Na vlastní pěst zde však nepřežijete, tudíž pomoc jednoho ze čtyř dostupných společníků by se mohla ukázat jako neocenitelná. A to i za cenu, že se o ně budete muset čas od času starat.

Vedle tajemstvím zahaleného příběhu dostanete v rámci Early Accessu taktéž přístup i do trojice rozsáhlých lokací, z nichž každá nabídne jak náhodně generované události, tak i nebezpečí v podobě dynamicky se měnícího počasí. Než však celá vřava započne, odstartuje pro backery z kickstarterové kampaně ještě uzavřená alpha, jejíž začátek připadá na 17. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama