V nabídce Origin/EA Access je nyní i Anthem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V nabídce Origin/EA Access je nyní i Anthem

V nabídce Origin/EA Access je nyní i Anthem

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 9. 2019 08:07 1
Reklama

Úspěch či ne, Anthem tu s námi je, přičemž nic nenaznačuje tomu, že by se na této skutečnosti mělo cokoli měnit. Jestliže jste tak hře i přes její často vypichované nedostatky doposud nedali šanci a zároveň jste tak plánovali učinit, její aktuální přidání do katalogu her Origin Access Vault je pak tou ideální příležitostí.

Anthem, jež pro BioWare a Electronic Arts představoval pokus o vstup na trh live-service her, se tak po necelých sedmi měsících od svého vydání stává součástí rozsáhlé knihovny služeb Origin/EA Access, a je ho tak možné v jeho standardní edici vyzkoušet již nyní a to za cenu 5 dolarů měsíčně. Řadíte-li se mezi majitele Premier verze této služby, obdržíte oproti předplatitelům Basicu přístup k edici Legion of Dawn, jež vedle hry samotné obsahuje i vylepšení pro jednotlivé třídy Javelinů.

Vedle Anthemu dorazí 19. září i další velký titul, kterým je FIFA 20. Zde však pouze ve formě 10-hodinové trial verze pro majitele Basicu, kdežto předplatitelé služby Premier se dočkají plné hry. Dáváte-li ale v záplavě AAA her přednost menším titulům, můžete již nyní vyzkoušet i následující seznam her.

  • Out of the Park Baseball 20
  • The Escapists 2
  • Ultimate Chicken Horse
  • Vambrace: Cold Soul
  • Yooka-Laylee
  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Founder’s Edition (pouze pro předplatitele Origin Access Premier)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama