Nintendo plně odhaluje nový Ring-Con
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo plně odhaluje nový Ring-Con

Nintendo plně odhaluje nový Ring-Con

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 9. 2019 14:06 4
Reklama

Před několika dny nám Nintendo nastínilo velké překvapení ve formě jakéhosi kolečka, se kterým se hráči budou aktivně pohybovat a interagovat nejen s ním, ale i s páskem na stehno. Dnes jsme se dočkali mnohem delšího videa, které zařízení jménem Ring-Con a Leg Strap více popisují.

Celý set tedy obsahuje Ring-Noc, Leg Strap a hru RingFit Adventure, která se k interakci s Ring-Conem zcela uzpůsobena. Pomocí běhání v obýváku budete běhat i ve hře, pohybem s kroužkem zatáčíte, veslujete a skáčete. Ve hře narazíte ale i na protivníky.

Zde začíná ta upocená a mnohem zajímavější část. Protivníků je několik druhů, a vy proti nim musíte uzpůsobit svůj pohyb. Zatímco proti červeným nepřátelům používáte své ruce a Ring-Con mačkáte či natahujete, žluté porazíte zase pohybem se svým tělem. Modří se zaměřují na cvičení vašich nohou a zelení vás donutí dělat cviky inspirované jógou. Hra nabídne i Quick play s minihrami jako tvoření hliněných nádob nebo skákání s padákem. RingFit Adventure nabídne i sety, díky kterým si můžete procvičit určitou partii svého těla. Nintendo se očividně zase překonává a RingFit Adventure si zajisté najde své fanoušky. Celý set vyjde 18. října, přičemž oficiální cena nebyla zatím oznámena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama