Gameplay záběry z Project Resistance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay záběry z Project Resistance

Gameplay záběry z Project Resistance

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 9. 2019 08:22 2
Reklama

Před nějakým časem Capcom zveřejnil teaser na Project Resistance, o kterém jsme nim moc nevěděli. Studio prezentovalo nový titul jako team-based survival horor, a moc toho neprozradil ani cinematic trailer. Díky novému gameplay videu ale už máme jasno.

Pokud znáte Last Year: The Nightmare, exkluzivní titul pro Discord, nebo i prosté Left 4 Dead, bude vám princip nové hry od Capcomu jasný. 4 přeživší se budou snažit prokličkovat labyrintem, ve kterém bude nutné splnit několik úkolů. Hráči se budou moct ujmout 4 postav, z nichž každá má své unikátní schopnosti- najdeme zde tanka, healera, hackera a dps.

Project Resistance ale do již zaběhlého principu dává ještě jeden prvek, a tím je Mastermind, tedy pátý hráč. Ten se bude naopak snažit hráčům jejich průběh labyrintem znemožnit, a to pomocí mnoha nástrojů. Může pokládat pasti, vypínat světla, střílet z kamer, zamykat dveře, spawnovat či dokonce ovládat zombie. Pokud si chcete hru sami vyzkoušet, přihlaste se do uzavřené bety, která poběží od 4. do 7. října, a to pouze na PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama