Dead Cells by se mohlo dočkat pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead Cells by se mohlo dočkat pokračování

Dead Cells by se mohlo dočkat pokračování

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 9. 2019 13:22 3
Reklama

Dead Cells se dá považovat za hru dvou tváří, na jednu stranu úžasně vyhlížející a skvěle se hrající Metroidvanie od studia Motion Twin a na tu druhou nemilosrdný žrout času, u nějž budete vysedávat dlouho do noci. A aby toho ztraceného času nebylo náhodou málo, přichází mimo bezpočtu již vydaných DLC i náznak, že bychom se mohli dočkat regulérního pokračování.

O případném druhém dílu se rozpovídal zástupce studia Evil Empire, Steve Filby, který až doposud se zbytkem svého týmu pracoval na rozšiřujícím obsahu pro původní hru. Ve svém prohlášení Filby poznamenal, že Evil Empire plánují Dead Cells samozřejmě i nadále podporovat, a to po minimálně další dva roky. Sám Filby však poznamenává, že dříve či později nakonec nevyhnutelně narazí na jisté překážky, které ani přes sebevíc snahy nepřekonají. A právě zde přichází na řadu otázka možného pokračování, kterého bychom se od Evil Empire mohli dočkat.

Filby nadhodil hned několik možných scénářů, které nastiňují, jak by hra mohla vypadat. Jedna z variant tak kupříkladu hovoří o plnohodnotném druhém dílu, který by vylepšil vše, s čím nás oslnil ten první. Další zase pracuje s ideou hry, jež by kladna větší důraz na multiplayerovou složku. A ta poslední pro změnu počítá s myšlenkou titulu, v němž by se vývojáři nechali inspirovat konkurenčním Hollow Knightem. Ať už by se však rozhodlo po kteroukoli možnost, jsou v Evil Empire prý plně rozhodnuti začlenit do hry i kooperativní multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama