Buďte lepší trenér než Honza v Sazka Fantasy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Buďte lepší trenér než Honza v Sazka Fantasy

Buďte lepší trenér než Honza v Sazka Fantasy

David Plecháček

David Plecháček

12. 9. 2019 14:55
Reklama

Reprezentační pauza se chýlí ke konci a konečně se rozjíždí základní skupiny Ligy mistrů. To znamená nejen souboje Slavie ve skupině smrti s Barcelonou, Dortmundem a Interem, také to znamená, že jsou na cestě nové fotbalové hry, a také to znamená, že se otevírá možnost hrát Sazka Fantasy ligu. Není populárnějšího sportu, než je fotbal. Fotbaloví fanoušci jsou vášniví jak při fandění, tak při pozápasových rozborech, kdy řeší, co se dalo udělat jinak a lépe. Nejlépe u piva. Máloco ale může otestovat vaše trenérské schopnosti – Sazka Fantasy liga ale může.

My se do ní s podzimní částí Ligy mistrů přihlásili, a vy se přihlásíte také. Porovnáte tak, jestli je lepším trenérem Honza Bors, nebo jestli jste jím naopak vy. Naší redakci zastupuje právě Honza, fanatický milovník fotbalu a neustálý rejpal do práce trenérů. Takže dostal úkol zhostit se pro jednou jejich role a sestavit sestavu pro každé kolo základní skupiny nejprestižnější a také nejlépe dotované světové fotbalové soutěže.

Je to prosté. Před každým jednotlivým kolem základní části si náš fotbalový guru vybere svou snovou jedenáctku a bude doufat, že mu přihraje co nejvíce bodů. Velice snadno se tak ukáže, jestli byl náš tah vsadit na recenzenta fotbalových her správný, nebo jestli o svou pověst v průběhu hry přijde. Podle toho, jak se mu povede, ho buď budeme vzývat jako opravdového fotbalového odborníka nebo sklidí redakční výsměch! Korunu mu ale můžete sebrat i vy, stačí vsadit na někoho jiného-lepšího a vydřít v součtu kol více bodů, než kolik nasbíráme my. Buďte u toho!

Buďte lepší trenér než Honza v Sazka Fantasy
i Zdroj: Hrej.cz

                                     Registrovat se můžeš pod tímto odkazem.

Trefí Honza správně sestavy, vybere ty nejlepší hráče a neupletl na sebe tak trochu bič? Připojte se do jedné z part, které pro vás připravil. Přidejte se k naší Hrej Official partě a porovnejte s ním svůj fotbalový cit. Díky tomu budete hrát nejen o ceny Sazky, která rozděluje více než 50 tisíc a každé kolo 5 tisíc korun mezi nejlepší z hráčů, ale také o ceny přímo od nás. Pro to se ale budete muset přihlásit do některé z našich part. Kromě nehynoucí slávy a možnosti označit se za lepšího trenéra, než kterým je Honza, budete automaticky soutěžit i o hodnotné ceny od společnosti Logitech. Jsi Čech, jsi trenér, tak na co ještě čekáš? Nábor právě začíná!

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej HrejCZ a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Hrej.cz!

Těšte se každé kolo na soutěže o tyto parádní produkty; na herní myši Logitech G MX518 a Logitech G502 Lightspeed, klávesnici Logitech G413 Carbon a sluchátka Logitech G Pro X. Podívat se na ně můžete v naší galerii. Za ceny děkujeme partnerům Logitech a CZC.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama