DLC pro Kingdom Hearts 3 v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Kingdom Hearts 3 v novém videu

DLC pro Kingdom Hearts 3 v novém videu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 9. 2019 12:17
Reklama

Kingdom Hearts 3 se bezpochyby řadí mezi jedny z největších titulů, se kterými jsme letos měli tu čest. Ale i když se vývojářům ze všech sil snažili hru napěchovat neuvěřitelným množstvím pohádkových i videoherních postav, musel i tento pohádkový příběh nakonec jednou skončit. Nové video z dříve odhaleného DLC s názvem ReMind však připomíná, že zvonec u této pohádky zdaleka nezazvonil.

Znovu se tak chopíme velkého množství postav, přičemž soudě dle záběrů z traileru největší pozornost na sebe znovu upoutá hrdina základní hry - Sora. Mimo něj se v traileru však objeví i Namine či Chirithy, a je tak jasné, že se navrátí i další staří známí. Autoři rovněž dříve prozradili, že znovu navštívíme již známé lokace, avšak s tím rozdílem, že při této návštěvě v nich narazíme jak na nové bosse, tak i rozdílné řadové nepřátele.

Pro sérii natolik důležitá příběhová složka taktéž hraje velkou roli, a její rozšíření tak bude další nedílnou součástí tohoto očekávaného dodatku. Co se konkrétního data vydání však týče, to si vývojáři prozatím nechávají pro sebe.  A jediné, co momentálně víme, je tak to, že se dočkáme v průběhu nadcházející zimy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama