Anno 1800 vítá botanickou zahradu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anno 1800 vítá botanickou zahradu

Anno 1800 vítá botanickou zahradu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 9. 2019 11:58
Reklama

Série Anno patří mezi velmi oblíbené budovatelské strategie, kde si podle svého gusta můžete postavit fungující průmyslové město. Nejnovější díl Anno 1800 se přesouvá do industriální éry, která krásou moc neoplývá. Všude samý kouř a továrny, což není zrovna něco, na co byste se chtěli dlouho koukat. Abyste svým obyvatelům dopřáli nejen kyslík, ale taktéž oblast pro odpočinek, přináší Ubisoft nové DLC s názvem Botanica.

Jak již název napovídá, nový přídavek se zaměřuje na vše okolo rostlin a zeleně. Dodává vám možnost postavit si vlastní botanickou zahradu, do které můžete přitáhnout turisty a zvýšit atraktivitu svého města. A jelikož Ubisoft podobné stavby umí, botanické zahrady půjde modifikovat.

Botanica přináší 21 botanických modelů, modul se skleníkem, 11 nových ornamentů a spoustu nových rostlin. Svou zahradu si tak budete moct postavit přesně podle vlastních představ. DLC přináší i pavilon muziky, jenž obsahuje hudbu z předchozích her Anno. DLC Botanica je dostupné již dnes, a to za 8 dolarů, nebo jako součást Season Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama