Ani hPod #708 nemůže být bez vašich dotazů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ani hPod #708 nemůže být bez vašich dotazů

Ani hPod #708 nemůže být bez vašich dotazů

David Plecháček

David Plecháček

11. 9. 2019 17:56 5
Reklama

To je ale překvapení! Nebo ne? No, spíše ne. Asi vás totiž nepřekvapí, že se po týdnu sejdeme u mikrofonu a budeme natáčet podcast. Nečekali jsme sice, že to bude i tentokráte bez Pavla, ale opět se nás sejde dost na to, aby tradice podcastu nezanikla a aby hPod #708 navázal na ty předchozí. A o čem bude řeč tento týden?

Nemyslím, že by nám prošlo, kdybychom opět probrali, i když velice zevrubně, co jsme hráli. Jako obvykle se v úvodu zdržíme, ale uplynulých sedm dní bylo bohatších na diskuzní témata, a tak jsme vybrali následující; keynote Applu, neochotu Ubisoftu zbavit se velkých světů a nové periferie pro Nintendo Switch. Kdo ale ví, kam nás zítřejší vody zanesou.

Podcastu se zítra zúčastní vedle mne, Davida, i Honza a Kuba, a uvidí se, nakolik budou mít nutkání scénář porušit a nakolik se spokojí s heslem Co je psáno, to je dáno. Tak či tak, jako vždy se můžete podcastu zúčastnit i vy. Stačí napsat dotaz sem do diskuze, případně jej zaslat na emailovou adresu podcast@hrej.cz s předmětem zprávy Dotaz, a pak jen čekat, jak vám na vše zvídavé otázky odpovíme. A to se vyplatí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama