A Knight's Quest ukazuje skoky a boje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka A Knight's Quest ukazuje skoky a boje

A Knight's Quest ukazuje skoky a boje

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

11. 9. 2019 11:14
Reklama

Vypadá to jako Zelda, částečně se to i jako Zelda hraje, ale Zelda to přesto není. Co je to? Abychom vás dlouho nenapínali a nepřipravovali vás o drahocenný čas, řeč je o roztomile vyhlížející hříčce A Knight's Quest, která se nám po delší odmlce znovu připomíná.

Titul byl původně oznámen již před více než třemi lety a pokud vám jeho existence až doposud unikala, jedná se o titul od vydavatelů z Curve Digital a vývojářů ze Sky9. Druzí jmenovaní by vám již povědomí být mohli, jelikož mají na svém kontě například i trojdílnou sérii akčních plošinovek Strike Force Heroes. A Knight's Quest se však jejich minulé tvorbě zcela vymyká, neboť se jedná o akční adventuru viděnou z pohledu třetí osoby.

Hratelnost autoři popisují jako přiměřený mix logických hádanek, které potrápí váš mozek, a náročných soubojů, které pro změnu zaměstnají vaše ruce. Abyste si však celou jízdu za záchranu světa - kterou jste mimochodem coby mladík Rusty sami způsobili - do syta užili, kladli si autoři na srdce především vměstnání takové dávky humoru, jakou hráči ještě snesou. Právě humorem a a v jádru jednoduchou hratelností se totiž snaží vývojáři odvolávat na klasické 3D adventury minulosti. A nutno říct, že se jim to poměrně daří.

A Knight's Quest vychází na PC, PS4, XO i Switchi ještě v průběhu letošního podzimu, přičemž cena byla stanovena na 25 amerických dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama