Stadia později nabídne trial verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stadia později nabídne trial verze

Stadia později nabídne trial verze

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 9. 2019 14:58
Reklama

Je samozřejmostí, že Google má své plány se Stadií již jasné plány. A nyní se o ně podělil i s veřejností. Google prý bude někdy v budoucnu nabízet trial verze Stadie, alespoň to tvrdí John Justice, vedoucí projektu Stadie během posledního Stadiacastu.

„Nejdříve uděláme launch, a potom „OK, a co dál? A potom? A potom?“ Tudíž trial je rozhodně něco, co máme v našem seznamu hodně vysoko. Pouze jednáme o tom, kdy to bude nejlepší, a jak přesně to uděláme. A asi si umíte představit, že teď před vydáním jsme hodně zaneprázdnění“.

První trial verze bychom se tak měli dočkat několik měsíců po vydání. A prý se tato služba nebude vztahovat pouze Stadii jako takovou, ale i na některé hry. „Když se podíváte na náš plán, chceme, aby si tuto službu vyzkoušelo co nejvíce lidí. Jestli už Stadii používají, ať vyzkouší nové hry, nové věci, které ještě nezkoušeli. A pokud jsou tu lidé, co Stadii ještě nevyzkoušeli, chceme, aby se do toho dostali velice lehce“. Stadia Pro vychází 19. listopadu, a to pro ty, kteří si předobjednali Founder’s Edition.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama