Podívejte se na data COD beta testování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na data COD beta testování

Podívejte se na data COD beta testování

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 9. 2019 13:39 2
Reklama

Před námi jsou dva víkendy plné testování nového Call of Duty, informace s tím spojené jsou ale celkem složité. Rozdělení na předobjednávky a normální hráče, k tomu dále rozdělení na platformy. No je toho spousta, a proto si pojďme tyto informace nějak shrnout.

Každý víkend bude rozdělen na dvě části, a to pro ty, kteří si hru předobjednali, a poté pro všechny hráče dané platformy. Navíc, první víkend bude exkluzivnípouze pro hráče na PS4. Tedy, první „víkend“ pro hráče na PS4 proběhne ve čtvrtek 12. a pátek 13., a to pouze pro ty, co si hru předobjednali. Od soboty14. do pondělí16. poběží otevřená beta, ale stále pouze pro hráče na PS4.

Následuje druhý „víkend“, tentokrát už pro všechny platformy. Čtvrtek19. a pátek20. je věnován těm, kteří si hru předobjednali a hrají na PC nebo XONE. Zato pro hráče na PS4 se bude jednat opět o openvíkend. Od 21. září do 23. září pak poběží otevřená beta pro všechnyplatformy.

Je nutné zmínit, že zatímco hráči na PS4nepotřebují PlayStation Plus, hráči na Xboxu musí mít předplacené Xbox Live Gold. Během bety si můžeme kromě 2v2 Gunfight módu vyzkoušet i 6v6 mód. Bude dostupný i cross-play mezi všemi platformami. Pre-load započne dnes ve 20:00.

Seznam:

12.9, 13.9- PS4 pre-order
14.9- 16.9- PS4 otevřená beta
19.9, 20.9- PC/XONE pre-order, PS4 otevřená beta
21.9- 23.9- otevřená beta pro všechny platformy

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama