EA bude brzy testovat Project Atlas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA bude brzy testovat Project Atlas

EA bude brzy testovat Project Atlas

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 9. 2019 10:47 5
Reklama

Minulý rok se do pomyslného závodu o cloud gaming zapojilo i EA se svým Project Atlas. Prý se mělo jednat o vizi budoucnosti cloudového gamingu, a cílem tohoto projektu bylo smazání bariér mezi doménami herních enginů a herních služeb.

Vedení ale nedalo najevo, kdy se této služby dočkáme, a vypadá to, že se odhalení blíží. V novém příspěvku láká vedoucí technolog Ken Moss na externí trial pro hráče, kteří chtějí zakusit hraní her, jenž jsou streamované přes cloudovou technologii EA. „Naším cílem je otestovat výkon a kvalitu této služby na různých připojeních k internetu. Tento test bude zaměřen pouze pro PC, ale zaměřujeme se i na podporu ostatních platforem“.

Test se zaměří na 4 hry, a to FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals a Unravel, a to včetně cross-play a cross-save mezi cloudem a Originem. „Už od počátku tvrdíme, že chceme být tam, kde jsou naši hráči. Chceme hráčům nabídnout možnost volby, a stejně jako se předplatné stalo skvělou nabídkou pro hráče, kombinace s cloudovým streamováním jim umožní ještě více se ponořit do nových her a komunit“.

„Jedno je jasné. Cloudové hraní přichází, už to není otázka jestli, ale kdy. Stále jsme v rané fázi, ale těšíme se na další kroky, a jsme rádi, že je můžeme podstupovat s naší komunitou“. Pokud chcete získat přístup do testování Projectu Atlas, musíte se zaregistrovat do komunitního testování EA. Zatím neznáme přesné datum, kdy bude testování probíhat.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama