Switch verze Vampyra má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch verze Vampyra má datum vydání

Switch verze Vampyra má datum vydání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 9. 2019 12:37
Reklama

Vhledem k nepřebernému množství titulů, se kterými Nintendo na svém Directu před pár dny vyrukovalo, je poměrně snadné opomenout z menších titulů. Vampyr je právě takovou hrou. Upírské RPG od studia Dontnod Entertainment si totiž na již navštívených platformách dostatečně pošmáklo, a nyní si tak brousí špičáky i na majitele Switche.

Datum vydání bylo stanoveno na 29. října tohoto roku, přičemž cenovka byla nastavena na 50 amerických dolarů. Pokud jste tak neměli s Vampyrem ještě tu čest, je záhodno vás patřičně seznámit.

Coby právě proměněné mládě vhozené do obskurního světa upírského života se budete muset vypořádat nejen s neukojitelnou potřebou žízně, ale i s vlastním etickým kodexem, který jste si zachovali ze svého minulého života. Hlavní hrdina, Jonathan Reid, totiž býval doktorem, tedy až do onoho osudného momentu. Mimo dilemat, zda nejbližší osobu sníst či ne, budete však čelit i pronásledování ze strany zbylých obyvatel města. Hra je totiž zasazena do Londýna za časů konce první světové války a aby útrap nebylo málo, ve městě se taktéž rozmohla i smrtelná vlna rychle se šířící chřipky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama