Gameplay PlanetSide Arena ukazuje bitvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay PlanetSide Arena ukazuje bitvy

Gameplay PlanetSide Arena ukazuje bitvy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 9. 2019 16:23 1
Reklama

Není tomu ani deset dní, co jsme vás informovali o tom, že masivní multiplayerový titul PlanetSide Arena nakonec vyjde ještě tento měsíc a hle, už tu máme nálož záběrů z hraní.  Což znamená jediné, jsme zase o krůček blíže tomu, abychom věděli, co nás 19. září na bojišti čeká.

Níže přiložené záběry pochází z vývojáři plánovaného testu, tudíž lze předpokládat, že samotné bitvy budou v plné verzi a ve více hráčích působit o něco živějším dojmem, než jaký vidíme nyní. V dostupných devíti minutách můžeme být svědky pěšího pohybu pěchoty, jízdy na čtyřkolce i přesunu celých obrněných divizí a výběru rozličných tříd vojáků. Po hratelnostní stránce zkrátka vše, na co jsou hráči klasického PlanetSidu již léta zvyklí. I když jisté rozdíly se samozřejmě najdou.

Výše zachycený Squads Mode má při svém spuštění podporovat bitvy až pro 300 hráčů, přičemž ti budu následně rozděleni mezi soupeřící týmy čítající až dvanáct členů. Teams Mode, druhý a zároveň poslední z režimů dostupných při spuštění early accessu, hráče namísto týmů po dvanácti rozdělí do menších avšak stále efektivních tříčlenných skupinek. V druhé polovině příštího roku navíc přibude i Massive Clash, který bude z trojice režimů zdaleka největší. Jeho hlavní devízou je především skutečnost, že počet hráčů ještě navýší, a to konkrétně až na neuvěřitelných 500 současně bojujících hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama