Prequel Isaaca má na PC datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prequel Isaaca má na PC datum vydání

Prequel Isaaca má na PC datum vydání

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 9. 2019 08:30 1
Reklama

The Legend of Bum-bo, fanoušky dlouho očekávaný prequel jednoho z nejpopulárnějších indie titulů - Binding of Isaac - se skrze nový trailer konečně dočkává oficiálního data vydání. Hra dorazí na PC a Mac 12. listopadu tohoto roku, přičemž verze pro Switch a iOS se svého data vydání nedočkaly.

Nový projekt Edmunda McMillana se od svého předchůdce liší v mnoha ohledech. Namísto top-down pohledu a retro pixelové grafiky, totiž The Legend of Bum-bo přichází podobně jako nový Yoshi se světem, ve kterém se vše skládá z obyčejného papíru. Zde však změny nekončí. Podobně citelnou proměnou totiž prošla i samotná hratelnost, která nově nabízí turned-based souboje, puzzly, a dokonce i možnost budování vlastního balíčku karet. I nadále se má však jednat o rogue-like titul, který bude ve své návykové hratelnosti naplno využívat monster i prostředí známých z Isaaca.

Hra se svého oznámení dočkala již v roce 2016, avšak z důvodu opakovaných odkladů se svého plánovaného vydání v roce 2017 a později 2018 nedočkala. Nyní to však vypadá, že vše klapne, a my se tak již brzy dočkáme nového dobrodružství ze světa Isaaca.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama