Očekávané DLC pro Celeste již příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Očekávané DLC pro Celeste již příští týden

Očekávané DLC pro Celeste již příští týden

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 9. 2019 07:30
Reklama

Indie hit z počátku minulého roku, Celeste, se mimo pozitivních ohlasů a řady nominací již brzy dočká i dlouho očekávaného bezplatného DLC - Chapter 9: Farewell. Jeho přidání bychom se měli dočkat již příští týden, přesněji v pondělí 9. září, avšak autoři dodávají, že verze pro Xbox One může zaznamenat mírné zpoždění.

Kapitola Farewell byla oznámena již v průběhu prosince minulého roku, konkrétně při příležitosti oslavy půl milionu prodaných kopií, které Celeste v té době zaznamenalo. V rámci nového přídavku před nás vývojáři Celeste z Matt Thorson Games předloží novou dávku příběhu, více než sto dalších úrovní, a dokonce i neokoukané herní mechanismy, které ještě více rozšíří už natolik bohatou hratelnost. Pro milovníky hudby bude navíc dozajista dobrou zprávou i přidání více než 40 minut nové hudby, za kterou znovu stojí skladatelka Lena Raine.

K příležitosti zveřejnění data vydání DLC navíc vývojáři současně oznamují, že svoji činnost coby Matt Thorson Games definitivně ukončují, jelikož se rozhodli založit zbrusu nové studio zvané Extremely OK Games. Sídlo společnosti se bude nově nacházet ve Vancouveru a vývojáři již nyní pracují na novém projektu s kódovým označením EXOK1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama