Za týden do Odyssey dorazí Discovery Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za týden do Odyssey dorazí Discovery Tour

Za týden do Odyssey dorazí Discovery Tour

David Plecháček

David Plecháček

5. 9. 2019 11:38 1
Reklama

Tak jako v případě předchozí Origins, i Assassin's Creed Odyssey půjde projít, řekněme, edukativnějším způsobem. Už 10. září totiž do hry přibude tzv. Discovery režim, který vám umožní prozkoumat starobylé Řecko trochu jiným pohledem, než dosud.

Režim, který se celým názvem jmenuje Discovery Tour: Ancient Greece, má své základy ve starším Egyptském díle. Tehdy do hry přibyl v podobě 75 interaktivních túr, které vám umožnili prohlédnout si historická fakta jinak ve fantaskní hře. „Už v roce 2014 nám někteří profesoři volali s tím, že by bylo skvělé, kdybychom do hry přidali režim dedikovaný řežim, na němž bychom mohli vyučovat,“ říkal tehdy Ubisoft. Nevíme, do kolika tříd se Assassin's Creed dostal, ale stejně jako Ancient Egypt, i Ancient Greece bude plný reálií, které byste mohli v rámci hry minout.

Bezplatný update všem majitelům Assassin's Creed Odyssey do hry přidá doslova živoucí muzeum, jak říká oficiální twitterový účet. I zde ale půjde o obsah, na němž se podílelo několik expertů, od historiků, až po experty dané doby. Pokud byste se chtěli něco dozvědět a přiučit, budete mít možnost už příští úterý.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama