NG+ dorazí do Days Gone příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NG+ dorazí do Days Gone příští týden

NG+ dorazí do Days Gone příští týden

Marek Selinger

Marek Selinger

5. 9. 2019 17:45 5
Reklama

Režim New Game+ se stal v posledních letech oblíbeným přídavkem do rozlehlých a často velmi propracovaných open-worldů, kdy hráči dostávají šanci se vrátit se svou původní, ale značně vylepšenou postavou do jejich oblíbeného světa. Tento příklad již brzy bude následovat i PS4 exkluzivita Days Gone od amerického týmu Bend Studio.

To se po delší době opět přihlásilo o slovo právě se svým posledním projektem. Skrz oficiální PlayStation Blog totiž oznámilo, že již zmíněný mód New Game+ dorazí do jejich titulu již příští pátek 13. září. Samo studio označilo tuto možnost za hráči často žádanou, proto jeho šéf, Jeff Ross, je dle svých slov ohromně potěšen, že se jim NG+ podařilo do hry implementovat. Dle zvyků se tak majitelé Days Gone vrátí do zamořeného světa se všemi svými schopnostmi, zbraněmi či sběratelskými předměty.

Do dalšího průchodu se navíc budete moci pustit ve dvou zcela nových obtížnostech, kterými jsou Hard II and Survival II. Ty dle očekávání nabídnou ještě více nepříjemností při naší cestě Oregonem. Nakonec se dostalo i na lovce trofejí trofejí, několik jich bude navázáno právě na New Game+. Tak co, dostali jste chuť se vrátit do Days Gone?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama