Kreativní ředitelka hry Ghostwire končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kreativní ředitelka hry Ghostwire končí

Kreativní ředitelka hry Ghostwire končí

David Plecháček

David Plecháček

5. 9. 2019 12:24 1
Reklama

„Jéééé. So many people. Wow. Thank you, arigato gozaimasu!“ Kdo by si nevzpomněl na jedinou světlou chvilku letošní E3 konference Bethesdy, kdy Šinži Mikamiho na pódiu vystřídala Ikumi Nakamurová, která představila Ghostwire: Tokyo. Snad jediné neškrobené vystoupení toho večera se ale už opakovat nebude, protože Nakamurová opouští Tango Gameworks.

Zpráva je poněkud překvapující vzhledem k tomu, že šlo o kreativní ředitelku celého projektu. Ghostwire: Tokyo bude novou kapitolou pro Mikamiho a jeho tým, který dosud vytvořil jen dva díly The Evil Within. Nakamurová byla u obou těchto her (stejně jako dříve u Okami nebo Bayonetty) a po devíti letech se se studiem loučí. Své rozhodnutí zveřejnila v sérii pozitivních tweetů, v níž ale ani zdánlivě neuvedla důvod, který může stát za jejím rozhodnutím.

„Po devíti letech na pozici kreativní a umělecké ředitelky v Tangu a Zenimaxu cítím, že jsem dospěla k jednomu z konců našich cest. Od všech talentovaných lidí (uvnitř studia) jsem se toho spoustu naučila a všech si za svou práci cením,“ říká v jednom z tweetů. Zároveň v něm ale na konci stojí výzva, aby se jí některé studio ozvalo, pokud chce, aby s ním v budoucnu spojila své síly. Uvidíme, kde příště zakotví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama