Ptejte se nás v podcastu hPod #707
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ptejte se nás v podcastu hPod #707

Ptejte se nás v podcastu hPod #707

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2019 16:20 9
Reklama

Jestliže minulý týden nám podcastová témata nabídl doslova za minutu dvanáct, v hPodu #707 musíme částečně doufat, že to bude alespoň pět minut po dvanácté. Ať se tak stane nebo ne, opět usedneme k mikrofonu a budeme se bavit o tom, co je nového, a co jsme hráli.

Naším tématem musí být Cyberpunk, a fakt, že většina cutscén může být z first-person pohledu. To by samo o sobě nebylo ani tak zajímavé, jen kdyby tak nevyvstala otázka, kolik gameplay záběrů jsme ze hry vlastně viděli. Tím druhým, spásným tématem, bude půlnoční Nintento Direct, na který jsme zvědaví. Dost možná se na něm ukáží další Assassíni, a pokud ne, budeme přemýšlet nad tím, co všechno na Switchi vlastně stále chybí a udělalo by parádu.

U mikrofonu se sejdeme pravděpodobně ve třech, tentokrát s Honzou Borsem a Radkem Raudenským. A možná zavítá i Zdeněk. Pokud máte na kohokoliv z nás dotaz, můžete nám jej poslat na podcast@hrej.cz a do předmětu uvést heslo Dotaz, ale můžete jej napsat i též do diskuze. Natáčíme nezvykle zítra dopoledne, podcast ale vyjde tradičně v pátek v osm večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama