První dlouhý gameplay z Planet Zoo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První dlouhý gameplay z Planet Zoo

První dlouhý gameplay z Planet Zoo

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2019 10:57
Reklama

Strategických her není moc, ale nějaké se najdou. Kvalitních tycoonů je však jako šafránu. Jestliže se můžeme na něco spolehnout, tak je to fakt, že cokoliv, s čím přijde britské studio Frontier, bude kvalitní. Po Planet Coasteru přichází Planet Zoo, v němž budeme naše návštěvníky přivádět do kolen ne přetížením na horské dráze, ale pohledem na paviány a jinou zvěřinu. Některé hratelnostní prvky ukazuje nové video.

Gameplay záběry vám ukáží první poslední. Na poli necelých 20 minut se bude hovořit o tom, jak správně postavit vlastní zoo a jak se následně správně chovat o svá zvířata. Pokud vám tak nestačilo poslední Tadeášovo povídání se zážitky z Gamescomu, které naleznete v úvodu posledního Gamescomu, stoprocentně zavítejte k videu níže, které některé prvky rozebírá ještě více do detailu.

V základu vás ale nepřekvapí nic konkrétního, snad jen celková komplexnost hry, která se svým soustředěním na detaily podobá zmíněnému Planet Coasteru. Jinými slovy, v Planet Zoo si užijete stavění a ladění všech možných i nemožných detailů do syta.

Otnačení ultimátním zoo simulátorem tak není vlastně tak daleko od pravdy. Vývojáři navíc kromě správy zoologické zahrady vyzdvihují i samotná zvířata, která nejsou jen subjekty, o něž se musíte starat, ale jsou to živá stvoření, která myslí, cítí a objevují svět kolem sebe. Uspokojit jejich potřeby tak bude náročnější než kdy dřív. To ale ruku v ruce s tím znamená spoustu zážitku, ať už v rámci kampaně, nebo sandboxu. Planet Zoo vychází 5. listopadu, a níže se můžete podívat na několik činností, od čistění vody aligátorům až po stavění ideálního výběhu pro opice nebo nosorožce. My se těšíme, a vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama