Na Switch asi zamíří Black Flag i Rogue
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Na Switch asi zamíří Black Flag i Rogue

Na Switch asi zamíří Black Flag i Rogue

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2019 11:35 3
Reklama

Dlouho jsme čekali, až nějaký Assassin začne okupovat hybridní konzoli Nintendo Switch. Jako první se na ní objevil Ratonhnhaké:ton, známý též jako Connor, ale AC III zřejmě nezůstane jedinou hrou, která se zde objeví. Spekuluje se o celé severoamerické sáze, tedy i o dílech Black Flag a Rogue.

A coby ne, třetí Zaklínač ukazuje, že všechno jde, když se chce, a jen záleží na tom, v jaké podobě. Informace o příchodech Edwarda Kenwaye a Shay Patrica Cormaca pramení z řetězce The Console Club, přičemž se později objevila na diskuzním fóru ResetEra, kde ji označilo za pravdivou několik osobností herního průmyslu, včetně Daniela Ahmada, analytika z GamesIndustry.

Nemělo by jít o obyčejné porty, nýbrž o remasterované edice. Dost možná o nich uslyšíme v rámci Directu, který se za několik hodin odvysílá. Z informací též vyplývá, že obě hry zde vyjdou ještě před Vánoci, mluví se o 6. prosinci. Nintendo ale informace nepotvrdilo a prozatím jen informovalo o tom, že součástí Directu bude Luigi's Mansion 3 a Pokémon Sword and Shield.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama