EA oznámilo nové Plants vs. Zombies
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA oznámilo nové Plants vs. Zombies

EA oznámilo nové Plants vs. Zombies

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 9. 2019 17:29 1
Reklama

Jak jsme již psali, EA skutečně odhalilo pokračování stříleček na motivy Garden Warfare s názvem Battle for Neighborville. Společně s odhalením nám vývojáři poskytli taktéž spoustu informací o charakterech, mapách či dokonce hardwarových požadavcích.

Ty jsou celkem nenáročné, a vzhledem ke grafickému zpracování se to dá pochopit. Minimální požadavky stanovují AMD FX-4350 či i3-3220, grafickou kartu poté Radeon HD 7730 či Geforce GT 640. Doporučené požadavky pak hovoří o AMD FX-6100 či i5-3570 a grafické kartě Radeon R9 285 či GTX 970.

Charakterů je opět spoustu, od Chompera, Peashootera až po Rose či Citrona. Dočkáme se i nových postav. Velkou novinkou je taktéž split-screen mód. Map je na oficiální stránce prozatím 11. EA zároveň láká na Founder’s Edition, který nabídne exkluzivní odměny, discord kanál, předběžný přístup do hry, a to za cenu 30 dolarů. Všechen progress, který za tyto týdny nahrajete, se vám poté přesune i do plné hry. Pokud si Founder’s Edition nechcete zakoupit nyní, stejný obsah můžete získat v den vydání, tedy 18. října, za cenu 40 dolarů. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville vychází 18. října na PC, PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama