Anno kvůli chybě chybí v nabídce Uplay Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anno kvůli chybě chybí v nabídce Uplay Plus

Anno kvůli chybě chybí v nabídce Uplay Plus

David Plecháček

David Plecháček

4. 9. 2019 10:17 6
Reklama

Přestože si už můžete předplácet Uplay Plus a těžit z výhod, které nabízí, je jedna hra, kterou si nezahrajete, přestože jste jistě čekali opak. Všichni stratégové zatím marně vyhlíží, kdy se ke službě připojí Anno 1800, které by logicky nemělo chybět – ale chybí kvůli technickým potížím.

Uplay Plus tak při launchi potkávají technické problémy. Ačkoliv Ubisoft sliboval, že v rámci předplatného Uplay Plus bude hráčům k dispozici celá knihovna Uplay, zatím tomu tak není. Anno je sice jediným titulem, který chybí, ale zatím není zřejmé, kdy se v nabídce objeví. Prakticky pár hodin po spuštění služby si začaly stovky hráčů stěžovat na nedostupnost hry, ale nedočkali se jiné odpovědi, než strohého konstatování, že se vývojáři snaží zjednat nápravu: „Až budeme vědět více podrobností, poskytneme vám lepší představu o tom, kdy se tak stane,“ říká Ubisoft v oficiálním prohlášení.

Anno 1800 není jediným problémem, ale zřejmě je jediný z nich, které je složitější napravit. Během včerejška se toho ale semlelo více. Některým bylo strženo předplatné za dva měsíce, jiní za první měsíc platili, i když měl být zdarma... To vše už je snad minulostí a postižené hráče Ubisoft odškodnil. Pokud si ale chtějí zahrát poslední díl populární budovatelské strategie, v rámci předplatného to nebude alespoň zatím možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama