Další z Nintendo Directů již pozítří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další z Nintendo Directů již pozítří

Další z Nintendo Directů již pozítří

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

3. 9. 2019 16:24 2
Reklama

Již pozítří, konkrétně ve čtvrtek 5. září, nás čeká další z herních akcí, přičemž tentokrát budou slavit dřívější Vánoce majitelé Switche. Jde totiž o další z Directů společnosti Nintendo. Akce bude jako již tradičně koncipována formou středně dlouhé prezentace, ve které se dozvíme o nejdůležitějších titulech a obsahu, jež ještě letos dorazí na Switch.

Pokud si tak přejete tento zhruba 40-minutový přenos sledovat v živém vysílání, doporučujeme, abyste si zítra vyhradili čas kolem půlnoci. Mimo samotných časových údajů se Nintendo ve svém krátkém příspěvku stačilo podělit i o lehkou ochutnávku chystaného programu, jelikož již nyní víme, že se zaručeně objeví Pokémon Sword a Shield a Luigi's Mansion 3.

Zde samotná zpráva Nintenda končí, avšak lze očekávat, že slova se na krátkou chvíli chopí i ukázka hrdinů do Super Smash Bros. Ultimate či video z jiné hry z širokého portfolia Nintenda. Nintendo Direct můžete sledovat jak pomocí streamovací platformy Twitch, tak i na YouTube nebo skrze oficiální web samotného Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama