Nové gameplay záběry z Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové gameplay záběry z Cyberpunk 2077

Nové gameplay záběry z Cyberpunk 2077

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 8. 2019 19:25 21
Reklama

Je to téměř přesně rok, co si pro nás studio CD Projekt RED připravilo první gameplay záběry z velmi očekávané hry Cyberpunk 2077. A právě dnes se uskutečnil livestream, díky němuž mohli oči veřejnosti vidět další záběry ze hry, jenž byly exkluzivní pouze pro novináře a návštěvníky E3 či Gamescomu.

Díky nim se dozvídáme něco málo o tom, jak je postavený svět Cyberpunku, jaké gangy operují v čtvrti Pacifica, historii této čtvrti ale zejména průběh jedné z misí, a to dokonce dvěma způsoby. Prvním z nich je tzv. Solo path. Tato cesta ukazuje čistou sílu namodifikovaných svalů a brutality. Namontovaný kulomet? Bez problému ho můžeme vyrvat a jít s ním proti nepřátelům. Ani boss a leader gangu The Animals Sasquatch nám nemůže stát v cestě.

Druhá cesta je o něco klidnější a méně kontaktní. Tzv. Netrunner path nám zase ukazuje cestu hackování a stealth akce. Vše ve světě Cyberpunk 2077 je propojeno do jednoho „internetu“. To taktéž znamená, že téměř vše můžete hacknout a využít ku svému prospěchu. Není problém tak chlápkovi v posilovně hacknout bench, který na něj spadne, či robota v ringu, jehož síla se zvedne a knock-outuje svého protivníka. Možností je opravdu spoustu a je jenom na vás, jakou cestu si vyberete. Vývojáři nám odhalili taktéž další společnost NetWatch, jenž sleduje pohyb na internetu a nic, co my se na něm snažíme udělat, nezůstane bez povšimnutí. V jedné misi se tak infiltrujeme do jejich kanceláře, ale je jenom na nás, jestli si uděláme spojence z nich, nebo z VooDoo Boys.

Došlo i Johnnyho Silverhanda, i když jsme se o něm stále moc nedozvěděli. Víme pouze to, že je to holograf stvořený čipem v naší hlavě. Bude nás provázet hrou a, stejně jako všechny v tomto světě, si ho můžeme znepřátelit či se s ním skamarádit. Vše ale bude mít své důsledky, se kterými musíme počítat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama