Koch Media nevylučuje další EGS exkluzivity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koch Media nevylučuje další EGS exkluzivity

Koch Media nevylučuje další EGS exkluzivity

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 8. 2019 10:02 19
Reklama

Koch Media, společnost, která se zajistila o to, že PC verzi Metra Exodus rok nezakoupíte na Steamu, po dlouhé době znovu promluvila a ústy CEO společnosti, Klemense Kundratitze, vyjádřila svůj aktuální postoj k Epicu.

Rozhovor proběhl mezi již zmíněným Kundratitzem a zástupcem magazínu GamesIndustry, přičemž tématem rozhovoru bylo zhodnocení jak minulých, tak i budoucích plánů zahrnujících spolupráci s Epic Games.

„S Epicem máme opravdu dobré vztahy, to stejné lze ale říci i o Steamu. To jediné, čeho na naši krocích lituji, je skutečnost, že jsme nemohli přijít s oznámením naší spolupráci s Epicem o něco dříve. Načasování se nám totiž opravdu nepovedlo,“ prohlásil Kundratitz.

Po krátké odmlce však pokračoval slovy: „Jakožto společnost ale musíme vždy nakonec volit takové kroky, ve které máme naprostou důvěru. Čas od času se i tak samozřejmě dopustíme jistých chyb, naše spolupráce s Epicem však nebyla jednou z nich.“ V dalších větách se následně vyjadřuje ke svému nesouhlasu s aktuálním 70/30 modelem rozdělení příjmů, který osobně považuje již za obstarožní a překonaný.

Celé své povídání završil Kundratitz tvrzením, že případná spolupráce mezi EGS a Koch Media, a tím pádem i jeho přidružených společností, je i nadále možná. „Velké množství našich her je na Steamu, včetně titulů jako je třeba Iron Harvest. Nikterak ale nevylučuji, že se do budoucna neobjeví další EGS exkluzivita.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama