Blasphemous nabízí časově omezené demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blasphemous nabízí časově omezené demo

Blasphemous nabízí časově omezené demo

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 8. 2019 12:59
Reklama

O datu vydání akční retro 2D plošinovky Blasphemous jsme vás již stačili pár dní nazpět informovat. Nyní k této zprávě můžeme přidat další, jelikož ode dneška až do skončení nadcházejícího víkendu mají PC hráči možnost hru vyzkoušet prostřednictvím časově omezeného dema.

Po uplynutí stanovené doby se totiž demoverze natrvalo znepřístupní a pokud si budete chtít Blasphemous poté zahrát, nezbude vám nic jiného než počkat do 10. září, kdy hra vychází. S vydáním se navíc pojí i onen fakt, že postup dosažený v demoverzi nebude možné přenést do plné verze hry. Nyní však k samotnému obsahu dema.

V rámci vámi stráveného času máte možnost okusit víceméně všechny hlavní složky hry - autory vyzdvihovaný soubojový systém, možnosti úpravy postavy i ochutnávku samotného příběhu se sem tam ukrytým pokladem. Zlatý hřeb a současně i závěr samotné ukázky však spočívá v možnosti vyzvat na souboj prvního bosse, jehož pokořením se opět navrátíte do menu celé hry. Jak na něj ale vyzrát, a demo tak úspěšně dokončit, to je něco, na co si budete muset přijít sami.

Jak již bylo řečeno, Blasphemous vychází již 10. září, přičemž dorazí na PC, PS4, XO a Switch.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama