Zapojte se do diskuze v hPodu #706
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #706

Zapojte se do diskuze v hPodu #706

David Plecháček

David Plecháček

28. 8. 2019 14:20 2
Reklama

Jistě, Pavel se sice sluní v dalekém Egyptě pod palmami a my bychom chtěli také, ale nemůžeme, protože nás sem váže jistá povinnost. Ne, není to nic, na co jste si teď vzpomněli, je to totiž podcast. I bez našeho lodivoda zkrátka hPod #706 vzniknout musí a my si musíme najít témata, o kterých se budeme bavit.

Po čase vytáhneme křišťálovou kouli a po jistě krátké debatě „Co jsme hráli“ si popovídáme o studiu Telltale. To sice zavřelo krám, ale vrací se zpět, zřejmě s představou, že mu tentokrát půjde byznys o něco lépe. Do budoucnosti hledí i studio Maxis, které po čase rozvířilo stojaté vody oznámením prací na nové IP, a my zkusíme odhadnout, odkud a kam zamíří. A když zbyde čas, možná se podíváme na remastery starších her. Na takové, které za něco stojí, jako je SpongeBob. Nebo bychom bez něj, Lvího krále a Aladina nemohli žít?

Ale třeba se objeví téma, které nás zaujme víc, nebo se s Tadeášem a Zdeňkem zakecáme, a na poslední zmíněné nezbude čas. Tak či tak, do našeho podcastu můžete zasáhnout i vy – skrze dotazy. Posílejte své náměty sem nebo na email podcast@hrej.cz, nezapomeňte prosím uvést předmět Dotaz. Natáčíme zítra od 16 hodin, podcast vyjde tradičně v pátek ve 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama