TLoU2 se ukázalo za zavřenými dveřmi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TLoU2 se ukázalo za zavřenými dveřmi

TLoU2 se ukázalo za zavřenými dveřmi

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 8. 2019 10:15 7
Reklama

Posledních záběrů z velmi očekávané PlayStation 4 exkluzivity, The Last of Us: Part II, jsme se dočkali již před nějakým pátkem, přesněji při E3 2018. Ale od té doby? Ticho po pěšině. Nyní se však hra znovu vynořila a to na manažerské konferenci společnosti GameStop ve formě gameplay ukázky.

Z dostupných informací víme, že zveřejněné záběry zachycovaly průchod další ze stealth pasáží, při níž vývojáři tentokrát prezentovali, jak lze jinak hostilních Clickerů využít ve svůj prospěch. Nad rámec tohoto popisu jsme se však konkrétnějších informací nedočkali. Avšak na otázku, kdy dostane veřejnost také šanci spatřit onu gameplay ukázku, obdržel tazatel od zástupce konference stručnou odpověď: Brzy.

Pochopitelně nenosíme růžové brýle, a brzy tak může v očích Sony znamenat vše od několika dní až po pár měsíců. I přesto nás ale těší, že z pokračování příběhu Ellie a Joela(?) v dohledné době nejspíše spatříme více, a znovu si tak připomeneme, co dělalo první díl tak unikátní. Jestli se tak ale stane při příležitosti dalšího State of Play, o jehož možném listopadovém datu se již rozšířily jisté zvěsti, či při jiné příležitosti, na to si budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama