O World of Warcraft Classic je velký zájem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O World of Warcraft Classic je velký zájem

O World of Warcraft Classic je velký zájem

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 8. 2019 10:20 15
Reklama

Ještě před několika lety tvrdil ředitel Blizzardu J. Allen Brack to, že hráči ve skutečnosti World of Warcraft Classic nechtějí, i když si myslí, že ano. A teď jsme zde, 12 hodin po uvedení zcela klasického zážitku World of Warcraft, o který mají hráči obrovský zájem.

O půlnoci se na start World of Warcraft Classic koukalo na Twitchi 1,3 milionu diváků, největší počet si držel streamer Asmongold, který je proslaven právě jakožto streamer WOWka. I přes to, jak se Blizzard snažil nápor hráčů zvládnout, servery se stále plní a fronty na servery se pohybuje ve vyšších tísících a čekací lhůta se pohybuje od půl do 5 hodin.

Blizzard kvůli tomu přesunul i servery zodpovídající za obchod, Diablo 3 či dokonce ostatní verze World of Warcraft. Je vidět, že návrat vanilly je opravdu vítaný a mnoho hráčů si chce své vzpomínky znovu připomenout. Přeci jen je dobré zmínit, že vrátit se do vanilly můžete pouze za game time, World of Warcraft Classic není nutné dále kupovat. Co vy, také jste si šli připomenout své mládí?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama