Sniper: Ghost Warrior Contracts v zimní misi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sniper: Ghost Warrior Contracts v zimní misi

Sniper: Ghost Warrior Contracts v zimní misi

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

25. 8. 2019 12:45
Reklama

Zavedená série Sniper: Ghost Warrior se vydává novým směrem. Po otevřeném třetím díle se autoři ze studia City Interactive rozhodli pro spíše uzavřenější úrovně a v novém přírůstku s názvem Sniper: Ghost Warrior Contracts se tak podíváme do několika oddělených misí. Herní náplň však zůstává věrná zbytku série, takže své fanoušky jistě nezklame.

Jak již podtitul nové hry napovídá, hráči budou v roli nájemného zabijáka na každé z map plnit kontrakty, a to jak hlavní, tak i ty nepovinné. Odměnou za jejich plnění bude herní měna, za kterou si po misi pořídíte modernější výbavu do další akce. Jednotlivé úrovně budou libovolně opakovatelné, takže v nich snadno zlepšíte svůj postup pomocí nově zakoupeného vybavení či použití alternativní cesty k cíli.

I přes uzavřené prostředí totiž Sniper: Ghost Warriors Contracts nabídne spoustu možností, jak si s nepřáteli poradit. Ideální cesta neexistuje pouze jedna a je na každém hráči, jak své okolí využije. To je vidět i na nově uvolněném gameplay traileru, ve kterém se podíváme jak na tichý přístup z dálky, tak i trochu akčnější pasáže.

Hra kromě kontraktů pro jednoho hráče nabídne ještě blíže nespecifikovaný multiplayer. Datum vydání je naplánováno na 22. listopadu a hra se kromě PC objeví i na konzolích PlayStation 4 a Xbox One za sníženou cenu přibližně 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama