Zapojte se do soutěže o hry s podporou RTX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do soutěže o hry s podporou RTX

Zapojte se do soutěže o hry s podporou RTX

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 8. 2019 13:40
Reklama

Prázdniny se pomalu chýlí ke svému konci a určitě jste během nich navštívili mnoho krásných míst. A to nejen v opravdovém světě, ale i v těch herních, které nás stále častěji překvapují svou malebností. Pokud nám z těchto svých výprav pošlete pohlednici, můžete se zúčastnit soutěže o klíče na hry s podporou technologie Nvidia RTX.

Stačí pořídit obrázek z libovolné hry, který byste poslali jako pohlednici z herního světa. Vhodná je na to technologie Nvidia Ansel, která umožňuje zachytit scénu z libovolného úhlu a screenshot i nadále upravovat. Následně tento obrázek sdílejte na svém Facebooku nebo Instagramu s hashtagem #GeForcePohled a nezapomeňte označit @NVIDIAGeForceCZ a @CZC.cz.

Studenti, kteří potřebují tenké, lehké a výkonné počítače, mohou upgradovat na notebooky s NVIDIA GeForce. Notebooky GeForce poháněné oceňovanou architekturou grafických karet NVIDIA Turing™ si dokážou poradit s největšími školními výzvami a zvládnout i ty nejnáročnější hry. 

Protože vás mohou zajímat odměny, následující ceny čekají na tři výherce. Absolutní vítěz získa klíč na Control a jednu další RTX hru dle výběru, a to včetně her, které v tuto chvíli lze předobjednávat. Na druhém místě vám nenáleží Control, ale jinak si můžete vybrat z téže nabídky, pro třetího máme Control jako takový bez výběru. Všechny hry jsou ve stadardních edicích. 

Soutěž je prodloužena a bude probíhat do 10. září, vaše úlovky budeme průběžně zveřejňovat na našich sociálních sítích. Nezapomínejte, že post na Facebooku musí být veřejný, stejně tak jako musíte mít veřejný instagramový účet. Budeme se těšit na zásobu vydařených screenshotů! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama