Update řeší nedostatky Youngblood
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update řeší nedostatky Youngblood

Update řeší nedostatky Youngblood

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 8. 2019 07:57 3
Reklama

Poslední přírůstek do rodiny série Wolfenstein trochu odbočil z vyšlapané cesty a snažil se nabídnout něco trochu jiného. V první řadě jde o kooperativní záležitost, hra se však svým předchůdcům nepodobá ani v dalších aspektech. Překvapila například ukazateli zdraví nad hlavami nepřátel, kteří se navíc nově chovají jako houby, jimž nedělá problém pohltit úctyhodné množství střel.

Ne každému se nové mechanismy zamlouvají. MachineGames jsou však připomínkám otevřeni, Youngblood se tedy snažili trochu vyladit. Nový update s číslovkou 1.05 opraví řadu nedostatků, vývojáři se jeho prostřednictvím očividně snaží zážitek ze hry o něco zpříjemnit. Co se tedy změní?

Začněme výše zmíněnými ukazateli zdraví nad nepřáteli. Některým hráčům jejich přítomnost zkrátka vadila, často zaznívalo, že jim chybí možnost ukazatel vypnout. S novým updatem tuto možnost mít budou. Změní se i obdivuhodná schopnost nepřátel pohlcovat hráčovy výstřely, tedy alespoň u několika konkrétních záporáků. S tím souvisí celková obtížnost hry, která v jistých momentech evidentně nápadně přesahovala vytyčený rámec. I to by měl update vyřešit.

Dále stojí za zmínku checkpointy, jejichž množství bude navýšeno. V úrovních se také bude povalovat více munice, i na její nedostatek si hráči často stěžovali. Na místě je i zvýšení rychlosti výměny zbraní. Vývojáři také opravili problém s neustálým respawnem nepřátel v konkrétních lokacích.

Update by se měl ještě tento týden implementovat do PC verze, pár dní poté se projeví také na konzolích. Navazuje přitom na update s číslem 1.04, který také řešil neméně závažné problémy. Přidal například možnost kdykoliv hru zapauzovat (v offline režimu), upravil poškození způsobená explozí, zlepšil animace, problémy se zvuky a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama