Ptejte se nás v hPodu #705 na Gamescom
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ptejte se nás v hPodu #705 na Gamescom

Ptejte se nás v hPodu #705 na Gamescom

David Plecháček

David Plecháček

23. 8. 2019 09:35 1
Reklama

Stoprocentně si myslíte, že jsme zapomněli na hPod. Nikoliv. Jelikož se formát Studia Praha transformoval do bleskového pětiminutového pořadu, je potřeba vylít si někde srdéčko a podělit se o vlastní dojmy a emoce. K tomu, a nejen k tomu, nám poslouží podcast s pořadovým číslem 705.

Protože jsme tento týden nevymluvení, probereme vlastně všechno, co se na Gamescomu událo. Shrneme si jak konference, tak následná oznámení/trailery, tak i naše dojmy jako takové. Podcastu se zúčastní od začátku Zdeněk a Kuba, a protože se bojíme, že by si své slovo od začátku přivlastnil druhý David, pozvali jsme jej až na druhou polovinu natáčení. Nebo tak nějak to bylo.

Takže budeme ve čtyřech. Natáčíme až dnes od 16 hodin, čili máte ještě dostatek času napsat nám vaše dotazy. Můžete tak učinit jak skrze tuto novinku, tak samozřejmě přes emailovou adresu podcast@hrej.cz, přičemž do předmětu nezapomeňte uvést heslo Dotaz, abychom vás nikde nepřehlédli. Aktuální hPod poté vyjde tradičně v osm hodin. A jen připomínáme, že se jej nebude účastnit ani Tadeáš, ani Pavel. Na jejich maličkosti si musíte ještě nějaký ten díl počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama